Ga naar de hoofdinhoud.

“Bij UNO word je uitgedaagd en krijg je vrijheid om te groeien.”

"Rico Jelders (34) is sinds oktober 2023 gedetacheerd bij UNO. 'Ik ben echt part of the team, en dat merk ik dagelijks.'"

Medewerker UNO

Mensen goed op weg helpen, dat vinden we bij UNO ontzettend belangrijk. Daarom hechten we veel waarde aan een uitgebreide onboarding van nieuwe collega’s, nieuwe klanten of bij de introductie van nieuwe software. Als je als organisatie (digitaal) wil groeien, is die ondersteuning onmisbaar.

Daarom staan we als strategisch IT-partner altijd klaar als onze klanten tegen uitdagingen, vragen of problemen aanlopen. Rico Jelders (34 jaar) wordt sinds oktober 2023, vanuit Newskool, gedetacheerd bij UNO. Echter, als eerste lijnservice medewerker voelt hij zich geen buitenstaander: “Nee, ik ben echt ‘part of the team’, en dat merk ik niet alleen bij het dagelijkse werk.”

Vrijheid om te leren en te groeien binnen je functie

“Ik volg een traineeship tot IT professional via Newskool. Daarbij start ik binnenkort een HBO-ICT data management & BI studie en krijg ik de mogelijkheid om verschillende certificaten te halen. Via Newskool ben ik gedetacheerd bij UNO. Vanaf het eerste moment merkte ik dat er een klik was en viel het me op dat UNO kijkt naar wie je bent als persoon en wat je bij kan dragen. Ik voelde me gelijk gezien en gehoord!”

Als servicedesk medewerker ben je het eerste contact voor klanten, en als het binnen je mogelijkheden en kaders valt, kan je ook direct veel oplossen, en dat vindt Rico ontzettend belangrijk: “Ik ben echt een jongen van de praktijk, zo leer ik het meest. En dat kan in deze functie. Kijk, ik heb nog ontzettend veel te leren, maar daar krijg ik ook de vrijheid voor. En het houdt de functie uitdagend, elke dag fine-tune ik mijn werkzaamheden, zodat ik nog beter word.”

‘Ik voelde me gezien en gehoord.’

Bij UNO kan iedereen zijn wie die wil zijn.

Rico heeft voor UNO gewerkt in de transport sector, waarbij, zoals hij zelf zegt, ‘de neuzen dezelfde kant op horen te staan en we het doen zoals we het doen’. Binnen UNO kan je binnen de kaders meer je eigen invulling geven aan je werk en daarbij wordt je wel goed ondersteund. Dat zorgt ook voor een sfeer die heel open is. Iedereen is behulpzaam en als je laat zien dat je wil, en de inzet toont, dan krijg je dat hier dubbel en dwars terug!

Herken jij je hierin?

Wij zijn op zoek naar talenten als Rico, dus bekijk snel de openstaande vacatures en vind de jouw ideale rol.

Bekijk de vacatures

UNO geslaagd op de stagemarkt IT & Design

Lees dit artikel

Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan bij UNO hand in hand

Lees dit artikel

Een stage bij UNO, jij bent in de lead!

Lees dit artikel