Ga naar de hoofdinhoud.

UNO geslaagd op de stagemarkt IT & Design

UNO maakte gisteren opnieuw zijn opwachting op de stagemarkt georganiseerd door studievereniging SIM IT & Design.

stagemarkt SIM. haage hoge school

UNO maakte gisteren opnieuw zijn opwachting op de stagemarkt  georganiseerd door studievereniging SIM IT & Design.

We hebben op de Haagse Hogeschool inspirerende gesprekken gevoerd met talrijke tweede- en derdejaarsstudenten die op zoek zijn naar een uitdagende stageplek of afstudeeropdracht. Als werkgever zetten we ons in voor het opleiden en begeleiden van jong talent binnen de IT-sector. We streven ernaar om voortdurend in contact te blijven met deze dynamische groep en hun ambities en behoeften grondig te begrijpen. Ons team is inmiddels verrijkt met vele stagiairs, afstudeerders, werkstudenten en trainees.

UNO is jouw strategische Microsoft-partner voor digitale groei.

Als jonge, ambitieuze club ondersteunen wij onze klanten op strategisch, technisch en functioneel gebied. We verbinden bedrijfsambities, mensen en IT, waardoor technologie echt voor bedrijven gaat werken. Met snelle groei en focus op technologieën zoals AI, BI en Power Automate, delen we als team een passie om organisaties verder te helpen met hun digitale uitdagingen. Onze mentaliteit? We zijn proactief, grijpen kansen met beide handen en vieren successen samen. Wat UNO als werkgever onderscheidt, is onze focus op het opleiden en begeleiden van starters in de IT-sector. Elke medewerker speelt een rol in coaching en training van nieuw talent, verweven in het DNA van de organisatie. Kortom alles staat in het teken van jong IT-talent dat zich snel wil ontwikkelen en uitdagen. Welkom bij UNO| Leading Your Digital Journey.

Meer weten over onze starters mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij UNO tijdens of vlak na je opleiding? Neem dan contact op met onze recruiter via +316 30315656 of kijk op UNO’s werkenbij site. 

Bekijk de vacatures

UNO geslaagd op de stagemarkt IT & Design

Lees dit artikel

“Bij UNO word je uitgedaagd en krijg je vrijheid om te groeien.”

Lees dit artikel
Medewerker UNO

Een stage bij UNO, jij bent in de lead!

Lees dit artikel