Ga naar de hoofdinhoud.

Wat een LUSTRUM Feest!

Wat een LUSTRUM Feest!

Feest UNO 25 jaar

Afgelopen zaterdag hebben we met veel trots 25 jaar UNO gevierd. Wat een geweldig Lustrum Feest met als thema Beach-Party en dat in Scheveningen op 9 september met een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Mooier kon het niet! Een top feest vol met mooie herinneringen, geweldige waardevolle mensen en good-vibes. Alles was weer op zijn UNO’s geregeld, dus alles werd uit de kast gehaald om je van top tot teen te laten genieten!!! Aan niets was gespaard. Een stand-up comedian, champagne, live muziek van een brassband Ritmo, heerlijk eten en een top DJ.

Onze aandeelhouders maakten natuurlijk van het moment gebruik om samen te toosten op 25 jaar succes en bedankten alle UNO’ers en hun partners voor hun onvermoeibare inzet die de geweldige reis en het succes van UNO mogelijk hebben gemaakt.  UNO is in de afgelopen 25 jaar gegroeid van een technische IT-infrastructuurpartij tot een volwaardige strategische Microsoft Solutions Partner. We hebben een brug geslagen tussen bedrijfsambities, mensen en IT, en ervoor gezorgd dat technologie echt voor onze klanten gaat werken. Dit wordt eigenlijk perfect samengevat in onze slogan: “UNO | Leading Your Digital Journey.”

We hebben deze prachtige 25-jarige mijlpaal gevierd tot in de late uurtjes samen met iedereen die tot de UNO-roots behoort. Namens alle genodigden nogmaals enorm veel dank aan het  geweldige organisatie comité. Dank je wel Remco Onderwater, Bart-Jeroen Kroll, Daan Begthel, Bart Landsmeer en Alex de Best!

UNO geslaagd op de stagemarkt IT & Design

Lees dit artikel

Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan bij UNO hand in hand

Lees dit artikel

Een stage bij UNO, jij bent in de lead!

Lees dit artikel